Uw unieke rondreis door Australië

Uw wensen. Onze kennis. Uw perfecte rondreis door Australië.

Misschien droomt u al jaren over een rondreis door Australië, maar weet niet waar u moet beginnen. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden, ziet u wellicht de bomen door het bos niet meer. Gelukkig kunnen wij u helpen. Wij bieden kennis uit eerste hand en geven eerlijk en duidelijk advies om uw droom vorm te geven. Wij ontwerpen uw vakantie voor u, en vooral, met u. Zodra u met ons om tafel zit, is de voorpret van uw reis door Australië al begonnen. Veel van onze reizigers zeggen dat wij 's werelds beste reisspecialist zijn. Met een 9,3 wordt dat bevestigd.

Wanneer is de beste reistijd? Hoe kan ik er het best komen? Wat zijn voor mij de beste plekken die ik tijdens mijn vakantie kan ervaren? Hoe lang moet ik blijven op een locatie? Wat zijn de reisafstanden? En hoe zorg ik ervoor dat ik mijn reisbudget optimaliseer? Dit zijn allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden. Tijdens een persoonlijk gesprek deelt u uw verwachtingen van uw rondreis door Australië met ons. Wij willen van u weten wat u graag ziet en ervaart, maar ook waar u niet op zit te wachten.

Onze reisspecialisten zijn vaak in Australië om ons unieke aanbod van kleinschalige, bijzondere accommodaties en activiteiten zelf te verkennen. Daardoor kennen zij de juiste keuzes voor u. Dit stellen wij samen tot een uitgekiende rondreis, die aansluit bij uw wensen, verwachtingen en budget. Het voorstel kunt u finetunen tot in de puntjes en dan gaan wij het voor u regelen. En daar zijn wij heel goed in! Wij staan namelijk in direct contact met onze gastvrouwen en -heren en kunnen daardoor uw speciale wensen waarmaken. Want bij TravelEssence doen wij niets anders dan de beste rondreizen naar Australië realiseren.

“Australië is een land waar de natuur zoveel groter is dan de mens en de enige mensen die Australië echt begrijpen zijn de Aboriginals, zij hebben mij veel geleerd.” Andrew Morten - oprichter TravelEssence

Tips voor uw rondreis door Australië à la TravelEssence

Tip 1: Neem een rustig reistempo. Neem de tijd en laat elke bijzondere locatie op u inwerken. De kleuren van de uitgestrekte woestijn, de rustgevende klank van de kabbelende zee en de geur van eucalyptusbomen. Het is te veel om op te noemen, maar niet te veel om van te genieten, zolang u maar de tijd neemt. Waarom zou u zich haasten? Australië is zo groot dat u in één reis nooit alles kunt zien. Uw eerste tip van TravelEssence is al binnen.

Tip 2: ontwijk hordes toeristen en maak een rondreis door Australië met kleinschalige accommodaties en activiteiten. Oftewel: meet the locals. Profiteer van advies en bovenal de hartverwarmende gastvrijheid van echte Australiërs, terwijl zij u hun eigen stukje paradijs laten zien. Een paar dagen aan de kust en een paar dagen in de wilde natuur en binnen enkele weken heeft u Australië in uw hart gesloten. Net als wij.

Tip 3: neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies. Onze reisadviseurs zijn ontelbaar veel keren in Australië geweest. Zij kennen iedere bijzondere accommodatie die wij aanbieden. Op basis van uw wensen kunnen zij uw rondreis door Australië samenstellen en tot in het diepste detail organiseren.

Ons doel: de beste reizen door Australië te realiseren voor iedereen die met TravelEssence reist.

Voorbeeldreizen Australië

Alvast ideeën opdoen? Maar bij ons is iedere reis zo uniek als de mensen die het gaan maken. Neem contact met ons op of bel ons direct op +31(0)30 2725225 om uw ideale reis samen te stellen.