Auz hidden secret tours melbourne friends active 3
Auz hidden secret tours melbourne friends active 2
Auz hidden secret tours melbourne friends active 4
Auz hidden secret tours melbourne friends active 1

Leer Melbourne kennen als een local

Melbourne is hip, stijlvol en vooral een samensmelting van verschillende culturen. Het staat bekend als een van de meest leefbare steden ter wereld. Het is de hoofdstad van de staat Victoria en de op één na grootste stad van Australië. Deze bruisende stad is gevuld met gezellige, verborgen barretjes en hippe cafés. Ervaar de koffiecultuur, probeer een brunch in Aussie-stijl of schuif aan voor het diner bij één van de vele hippe restaurants met fijne terrassen.

Ontdek de culinaire kant van Melbourne, samen met een lokale gids. Uw gids loopt met u mee door de straten van Melbourne, waarbij u ook kennis maakt met de culturele en karakteristieke kenmerken van de stad. De drie uur durende wandeling begint in Bourke Street en neemt u mee op een reis door de zogenaamde cafécultuur van Melbourne.

Deze Australische stad staat wereldwijd bekend om zijn cafés, koffiehuizen en restaurants. Tijdens de wandeling neemt uw gids u mee naar cafés die u zelf wellicht niet zou vinden! Dit is een geweldige manier om deze prachtige stad beter te leren kennen.

Meer easy going activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.