Auz on your bike ride the vines friends active 3
Auz on your bike ride the vines friends active 1
Auz on your bike ride the vines friends active 2

De geurige wijngaarden van Tasmanië

Launceston is de op één na grootste stad van Tasmanië. Een hippe plek die barst van de kleine café's en lokale kunst en met een bruisend centrum waar u prima terecht kunt voor een maaltijd, wijn, natuur en cultuur. Een plek waar het land de stad ontmoet en die een van de best bewaarde stadsgezichten van Australië heeft. Hier vindt u elegante Koloniale en Victoriaanse architectuur en eeuwenoude parken.

Ontdek tijdens een fietstocht Launceston's verborgen juweeltjes en hoogtepunten. Gezamenlijk met een ervaren gids bezoekt u plaatsen die de lokale bevolking misschien niet eens kent. Leer over de wijngaarden die het bekroonde label van Josef Chromy produceren.

Fiets door de vruchtbare wijngaarden en geniet van hun natuurlijke schoonheid. Uw ervaren gids vertelt u het verhaal en de geschiedenis achter deze plek. Natuurlijk wordt er aan het einde van de tour een glaasje lokale wijn voor u geschonken. Proost op een geslaagde dag samen!

Meer actieve activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.