Au cape tribulation horserides 2 example trips
Aus active cape tribulation horse riding 2
Aus active cape tribulation horse riding 1

Daintree te paard

Ontdek een overvloed aan lokale flora en fauna terwijl u te paard door het magische Daintree Rainforest richting Myall Beach rijdt. Eenmaal daar aangekomen, verkent u de prachtige kustlijn met uitzicht op het Great Barrier Reef en heeft u de mogelijkheid om met uw paard in het ondiepe water van de oceaan te lopen.

Beginners en gevorderde ruiters

Heeft u altijd al eens willen paardrijden over het strand? Cape Tribulation is één van de weinige plaatsen in de wereld waar u veilig in galop over het strand kunt rijden. De paarden zijn vriendelijk en goed getraind, waardoor de tocht geschikt is voor zowel beginnende als ervaren ruiters.

Optimaal genieten

Samen met uw gids verkent u het weelderige Cape Tribulation. Rijd met uw paard over witte zandstranden, langs het azuurblauwe water en het tropische landschap. Cape Tribulation is de enige plek op aarde waar twee UNESCO- en werelderfgoedlocaties elkaar ontmoeten. U beleeft een uniek avontuur waar u nog lang aan terug zult denken.

Meer actieve activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.