Auz wait a while tour solo easy going 3
Auz wait a while tour solo easy going 1
Au wait a while tour solo easy going
Auz wait a while tour solo easy going 2

Verken de Atherton Tablelands in het donker

Een tour door de tropische Atherton Tablelands is een uitstekend idee als u beperkt bent in uw reistijd. Dat komt omdat dit gebied relatief dicht bij Cairns ligt. De Atherton Tablelands herbergt een grote diversiteit aan landschappen, zoals meren, regenwoud en watervallen, maar ook vulkanische kraters. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan wildlife.

Ervaar het regenwoud in het donker

Een ervaren gids neemt u mee op pad om overdag en ‘s nachts naar bijzondere dieren te zoeken, zoals boomkangoeroes en vliegende vossen. Met een beetje geluk spot u ook een vogelbekdier, een van de meest unieke zoogdieren op aarde. Om het tropisch regenwoud in het donker te ervaren, met al zijn unieke geluiden, is een geweldige ervaring

Aboriginal tradities

Tijdens deze natuurtocht leert u veel over het tropisch regenwoud en ook over de gebruiken van de lokale Aboriginal-stammen, die de tropen en vegetatie gebruiken om gereedschap en medicijnen te maken.

Naast een gids wordt u vergezeld door maximaal elf medereizigers met wie u voor het avond vallen gaat dineren in een lokaal restaurant. Uw avontuur begint vroeg in de middag en eindigt rond 22.00 uur. Uw gids zorgt voor een verrekijker, snacks en extra uitrusting voor als het gaat regenen.

Meer easy going activiteiten

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.