Au barossa valley wine tasting easy going partner 4
Au barossa valley wine tasting easy going partner
Au barossa valley wine tasting easy going partner 3
Au barossa valley wine tasting easy going partner 2

Laat u leiden door de wijngaarden van Barossa Valley

Barossa Valley ligt zestig kilometer ten noordoosten van Adelaide. Het een van de beroemdste wijngebieden van Australië. Sterker nog, twintig procent van alle Australische wijnen wordt hier geproduceerd. Een bezoek aan Barossa Valley is dan ook zeker de moeite waard.

Barossa Valley kent meer dan honderdvijftig verschillende wijnhuizen. Er is zoveel te doen en te zien dat het soms lastig is om een keuze te maken. Gelukkig wordt uw rondleiding door dit gebied verzorgd door Lee en Judi. Zij doen dit werk al meer dan tien jaar en kennen Barossa Valley op hun duimpje.

U maakt kennis met de verschillende soorten wijnen die in de regio voorkomen. Onderweg krijgt u de kans om verschillende wijnkelders te bezoeken, zoals die van Chateau Tanunda dat al bestaat sinds 1890. U krijgt ook allerlei lokale lekkernijen te proeven. Geniet van een heerlijke lunch terwijl u uitkijkt over glooiende landschap van Barossa Valley.

Meer easy going activiteiten

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.