Aus tasmania guided walk nature partner see and do adventurous
Aus tasmania guided walk beach people partner see and do adventurous
Aus tasmania guided walk beach partner see and do adventurous

Een begeleide wandeling door de Bay of Fires

Gedurende vier dagen en drie nachten ontdekt u de natuurlijke schoonheid van Tasmanië. U wandelt door Eddystone Point en Wukalina onder begeleiding van een Aboriginal-gids van de Palawa stam.

Per dag wandelt u tussen de vijf en zeventien kilometer in een kleine groep. De reis vangt aan in Launceston. U bezoekt het Aboriginal Centre en wordt u verwelkomt door de Palawa stam.

Hierna volgt een bezoek aan Stumpy’s Bay in Mount William National Park en de indrukwekkende Bay of Fires. Loop over de ongerepte witte zandstranden, neem een duik in de Tasmanzee en leer meer over de inheemse geschiedenis van het gebied.

U overnacht nabij de Cobler Rocks. De volgende dag wandelt u door Mt William National Park. Onderweg kunt u wallaby's, kangoeroes en zelfs Tasmaanse duivels tegenkomen. Op de derde dag brengt u een bezoek vuurtoren van Eddystone Point, vanwaar u panoramisch uitzicht heeft op de baai.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.