Auz behana canyoning 1 partner adventure
Auz behana canyoning 3 partner adventure
Auz behana canyoning 4 partner adventure

Canyoning door een eeuwenoud regenwoud

U gaat op avontuur door de indrukwekkende Behana Gorge. De Behana Gorge maakt deel uit van een stroomgebied genaamd de Cairns Regional Council, wat Cairns voorziet van vers water uit het regenwoud. De kloof wordt gekenmerkt door swimming holes, prachtige watervallen en adembenemende uitzichten. U gaat deze kloof met een gids verkennen en doet dit door te abseilen, springen, glijden en zwemmen.

Spectaculaire uitzichten

Vanuit Cairns wordt u per bus naar de Behana Gorge gebracht. Na aankomst maakt u, samen met uw ervaren en vriendelijke gids, een 3,2 kilometer lange wandeling naar de top van de kloof. Vanaf daar begint het echte avontuur!

U baant zich een weg door de kloof door te abseilen, klimmen, springen en glijden langs de rotsen en door het water. U kunt ervoor kiezen om het heldere water te verkennen met een snorkel of om simpelweg een frisse duik te nemen. Daarna kunt u genieten van een welverdiende lunch. Dit is een ervaring die u niet snel vergeet.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.