Au kukerin farm cottage outside solo stays comfortable
Au kukerin farm cottage bedroom solo stays comfortable
Au kukerin farm cottage garden solo stays comfortable
Au kukerin farm cottage views solo stays comfortable

Verblijf op een boerderij in West-Australië

In de Wheatbelt regio in West-Australië vindt u glooiende landbouwgrond, eigenzinnige plattelandsdorpen en granieten rotsformaties. Bezoek outback pubs, maak een roadtrip of vermaak u op de boerderij. In het voorjaar staat deze hele regio in bloei. Bekijk deze spectaculaire kleurenpracht tijdens de ‘wildflower track’.

Generatie op generatie

De familie Nenke heet u welkom in hun huis, voor een authentieke West-Australische platteland ervaring. De familie vestigde zich hier in 1912 en nu wonen de derde, vierde en vijfde generatie hier nog steeds. De accommodatie is gelegen in Kukerin, op een eco-boerderij.

De grootste golf in Australië

Neem tijdens uw bezoek een van de grootste golven van Australië waar, die zich verrassend genoeg niet in de oceaan bevindt. Wave Rock is een bekend natuurverschijnsel, gelegen bij de stad Hyden. Deze veelkleurige granieten rots werd meer dan 2.700 miljoen jaar geleden gevormd en is vandaag de dag een populaire bezienswaardigheid. Wat ons betreft zeker de moeite waard om te aanschouwen.

De Wheatbelt

In de buurt vindt ook u de grootste yabby boerderij van Australië, Cambinata Yabbies. Yabbies worden ook wel zoetwaterkreeften genoemd. Ontdek daarnaast charmante kleine stadjes, landelijke boerderijen en heerlijke streekproducten. Dwaal rond op de boerderij, kijk hoe kangoeroes grazen bij zonsondergang of neem een kijkje bij de bijenkorven en proef de verse honing!

Meer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.