Au comfortable accommodation sealords mission beach bed and breakfast 3
Au comfortable accommodation sealords mission beach bed and breakfast 1
Au comfortable accommodation sealords mission beach bed and breakfast 2
Au comfortable accommodation sealords mission beach bed and breakfast 4

Het tropische Mission Beach

Bij Sealords Bed & Breakfast wordt u ’s ochtends wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Op de veranda wordt ondertussen een uitgebreid ontbijt voor u klaargezet. Met uitzicht op het regenwoud geniet u van vers fruit en lokale producten, om vervolgens de omgeving te verkennen.

Laat u in de watten leggen door uw gastheren Stephen & Tim

Uw hosts zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Na een aantal jaren te hebben gewoond in diverse landen zijn uw hosts Stephen en Tim neergestreken in Mission Beach. Zij leren graag hun gasten kennen en delen met liefde hun lokale tips over de omgeving. Elke ochtend wordt er voor u een uitgebreid ontbijt bereid, bestaande uit streekproducten.

Ontspan in deze tropische bed & breakfast

Sealords Bed & Breakfast heeft twee ruime gastenkamers met airconditioning en een eigen badkamer. Alle gasten kunnen gebruikmaken van wasfaciliteiten. Het kleine zwembad, omgeven door een tropische tuin, nodigt uit tot ontspanning. Voor een strandwandeling hoeft u alleen de weg over te steken om op het Narragon Beach te komen.

Spot wildlife, ga wildwater raften of snorkel op de Great Barrier Reef

De bed & breakfast ligt op vijf minuten rijden van Mission Beach. Deze kleine badplaats ligt tussen het regenwoud en Great Barrier Reef in, waardoor het de ideale uitvalsbasis is om deze bezienswaardigheden te bezoeken.

Wanneer u op zoek bent naar een beetje adrenaline kunt u gaan raften op de Tully River. Krokodillen spotten kunt u doen vanaf een boot op de Johnston River. Vanuit Mission Beach kunt u ook gaan snorkelen of duiken bij het Great Barrier Reef. Genoeg te doen dus om u een aantal dagen te vermaken in dit plaatsje dat vooral bekend staat om de lange zandstranden.

Meer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.