Auz hougoumont hotel solo comfortable 3
Auz hougoumont hotel solo comfortable 2
Auz hougoumont hotel solo comfortable 1

Een uniek boetiekhotel in het kleurrijke Fremantle

Verblijf in een boetiekhotel dat is gebouwd met bijzondere materialen, waaronder hergebruikte zeecontainers. Dit hotel ligt in de historische kustplaats Fremantle dat grenst aan Perth. Het is de perfecte uitvalsbasis om deze kleurrijke stad te verkennen met veel bezienswaardigheden in de buurt.

Breng een bezoek aan de ‘Cappuccino Strip’ en leer nieuwe mensen kennen

Op loopafstand vindt u bezienswaardigheden zoals Fremantle Prison, de Fremantle Markets, Port Beach en het Western Australian Maritime Museum. U kunt ook een bezoek brengen aan het Fremantle Arts Centre of een kopje koffie drinken langs de ‘Cappuccino Strip’. Deze strip heeft een scala aan lokale cafés en restaurants.

Breng een bezoek aan Rottnest Island of Penguin Island

In de buurt kunt u Kings Park in Perth bezoeken. Bezoek gezellige cafés en restaurants of proef lokale producten op de Swan Valley Food and Wine Trail. Rottnest Island ligt net voor de kust en is een populair recreatiegebied waar je quokka's en buideldieren kunt spotten. En op het nabijgelegen Penguin Island vindt u uiteraard pinguïns.

Meer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.