Au port fairy historic house outside view solo stays very comfortable
Auz drift house 2 partner very comfortable

Een stralend wit huis in het charmante Port Fairy

Port Fairy is een charmant vissersdorp dat aan het einde van de beroemde Great Ocean Road ligt, naast de Moyne River. Hier verblijft u in een chique wit huis dat een ode brengt aan de rijke geschiedenis van het dorp. Uw gastvrouw heet Colleen. Zij vertelt u graag meer over de historie van het huis en de omgeving en heet u van harte welkom.

De meest charmante accommodatie van Victoria

Het eerste wat aan deze accommodatie opvalt is de prachtige architectuur. Het is niet voor niets uitgeroepen tot de charmantste boetiek-accommodatie in Victoria. Het huis heeft een rijke geschiedenis en is in het verleden voor verschillende doeleinden gebruikt. Nu is het een modern onderkomen en een perfecte uitvalsbasis om Port Fairy en omstreken te verkennen. Ook het restaurant van deze accommodatie is het proberen waard.

Bezoek de nabijgelegen stranden

Maak lange strandwandelingen, verzamelen mooie schelpen en geniet van de zilte lucht. Daag uzelf uit en ga surfen, of neem een duik in het zwembad van de accommodatie. Verken de omgeving per fiets of wandel naar een van de nabijgelegen cafés.

Bezoek de haven en kijk hoe de vissers hun verse vangst van de dag uitladen of struin langs de talloze kunst- en antiekwinkels van deze kleurrijke badplaats. Wellicht doet u een unieke vondst!

Meer zeer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.