Southern Ocean Lodge

Locatie Kangaroo Island
Ligging Op een klif
Uitzicht Zee en berg zicht
Sfeer Romantisch, Ontspannen, Modern, Natuur, Design
Verzorging Inclusief ontbijt, lunch en diner
Faciliteiten Restaurant
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid

Op Kangaroo Island, gelegen voor de kust van Zuid-Australië, vindt u ongerepte natuur, een diversiteit aan diersoorten en een van de meest mooie luxe lodges van Australië: Southern Ocean Lodge. Gebouwd op de rand van een klif, lijkt de lodge te zweven boven Hanson Bay. U vindt hier een unieke mix van natuur en luxe op een eiland dat voor eenderde bestaat uit beschermde natuurgebieden.

Luxe lodge Southern Ocean Lodge op Kangaroo Island in Australië

Vergezichten op de oceaan, stranden en wildernis

Door zijn ligging op een klif heeft de lodge prachtige vergezichten over de oceaan en de wildernis van het eiland. Tijdens de bouw van de lodge heeft men hiermee rekening gehouden door grote ramen te plaatsen die u een panoramisch uitzicht bieden, waar u zich ook bevindt. De architectuur is modern met vloeiende lijnen waardoor de accommodatie mooi in de omgeving opgaat.

Luxe lodge Southern Ocean Lodge op Kangaroo Island in Australië

Geniet van de natuur op Kangaroo Island

Zodra u op Kangaroo Island aankomt waant u zich in een andere wereld. Het is een ongerept gebied, waar u kunt deelnemen aan begeleide tochten in het binnenland. U maakt er kennis met de gevarieerde fauna, zoals kangoeroes, wallabies, possums, koala’s, vogelbekdieren, zeehonden en pelsrobben. Een van de opmerkelijkste fenomenen van het eiland zijn de Remarkable Rocks in het Flinders Chase National Park, een verzameling granieten, hoog boven de zee balancerende rotsformaties met vreemde vormen als gevolg van erosie door wind, regen en zeewater over een periode van 500 miljoen jaar.

Uw verblijf in Southern Ocean Lodge

De lodge heeft 21 luxe suites die variëren in grootte en geschikt zijn voor twee tot vier personen. Het interieur heeft lichte, natuurlijke kleuren en is ingericht met designmeubels en kunstwerken van lokale kunstenaars. Iedere suite heeft een eigen terras met fijne ligstoelen of een spabad. Vanuit de badkamer kunt u tijdens het douchen of badderen - in volledige privacy - genieten van uitzicht op de mooie omgeving.

Centraal in de lodge ligt The Great Room met een lounge, een restaurant dat beroemd is om zijn verfijnde keuken en een bar met een indrukwekkende collectie wijnen uit South Australia. Na een dag het eiland te hebben verkent, laat u zichzelf in de watten leggen in de spa.