Singapore airlines business entertainment
Au cathay pacific drink partner flights business class
flights business class
Zorgeloos op reis

Uw vlucht naar Australië

U wilt natuurlijk optimaal genieten van uw vakantie in Australië. Ga daarom goed van start en geniet van maximaal comfort tijdens uw vlucht. Of u nu kiest voor een privé-suite of een business class pod, u bent verzekerd van voldoende ruimte en privacy. U zou haast teleurgesteld zijn dat u zo snel op uw bestemming bent.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

First en Business Class

Geniet van de ruimte en de persoonlijke service. Met stoelen die kunnen transformeren naar een bed, kunt u heerlijk uitrusten. Bekijk een film, geniet van een wijntje bij het eten, bekijk een film, lees een boek. In First en Business Class heeft u er de rust en ruimte voor en het zal u aan niets ontbreken.

Service

In First en Business Class geniet u van het gebruik van de business lounge op de luchthaven, voorrang bij het instappen, uitstekende service, een uitgebalanceerd keuzemenu en een groter beeldscherm voor digitale entertainment.

Tussenstop

U kunt er voor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij u en uw partner. Geeft u voorkeur aan een nachtvlucht of vliegt u liever overdag? Wilt u een langere tussenstop maken om een nieuwe stad te ontdekken en uw reis wat op te breken? De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor u en uw partner ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisspecialisten altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in First of Business Class stapt. Voor u het weet landt u op uw bestemming aan de andere kant van de wereld.

Hoe lang duurt de vlucht?

Het lang uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van uw bestemming. Naar Perth, aan de westkust, bent u minstens 22 uur onderweg. Ligt uw bestemming aan de oostkust, bij steden als Sydney, Melbourne of Brisbane, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat normaal gesproken uit twee vluchten met één overstap.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een overstap

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan een populaire stad als Dubai of het groene Singapore, waar u ook heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan het strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

"Mijn favoriete stad voor een stop-over is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.