Au double island beach 4wd friends see and do active
Aus outback 4wd tour arnhemland family see and do adventurous
Au flinders range 4wd nature friends see and do active
Aus double point island 4wd beach family see and do adventurous
De ultieme roadtrip

Met de auto door Australië

De beste manier om Australië te verkennen, is met de auto. Dit geeft u de vrijheid om in een rustig tempo de meest schilderachtige routes te ontdekken. U kunt de auto zo langs de kant zetten om te genieten van het uitzicht en mag op plekken komen waar campers niet zijn toegestaan.

Met welk autotype wilt u reizen?

Selecteer wat bij u past

Wilt u zo comfortabel mogelijk van de ene accommodatie naar de andere accommodatie rijden? Bij aankomst staat een gloednieuwe huurauto voor u klaar. Ruim genoeg voor twee personen, compact genoeg om overal te parkeren en gebouwd om onverharde wegen te trotseren, die naar die unieke plaatsen leiden.

De auto is all risk verzekerd en rijdt lekker zuinig. Uw route is zo uitgekiend dat het landschap zich van zijn mooiste kant laat zien. Maak u vooral geen zorgen over het aantal uur dat u in de auto doorbrengt, want uw accommodaties liggen nooit meer dan een paar uur rijden van elkaar verwijderd.

U bepaalt het tempo. Doe het rustig aan. Neem een duik in de zee, maak een mooie wandeling en geniet van elkaars gezelschap. Wilt u meer weten over de beste routes en reistijden? Onze reisadviseurs staan voor u klaar. In een persoonlijk gesprek nemen zij graag alle mogelijkheden met u door.

aus western australia camper beach outback

Camperreis Australië

Met de camper naar Australië? Dit is ons advies Staat een camperreis door Australië hoog op uw verlanglijst? Dat… lees meer

Aus outback safari car nature partner see and do adventurous

Alles wat u moet weten over autorijden in de Australische Outback

Alleen al wanneer u boven Australië vliegt, ziet u de rode waas van het woestijnzand in de lucht hangen. Een waas… lees meer

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

"Een van mijn favoriete routes gaat door de Flinders Ranges. Hier krijgt u het gevoel in de Outback te rijden, zonder dagen onderweg te hoeven zijn."

Ilona, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.