Kleinschalig en uniek

Zeer comfortabele accommodaties in Australië voor stellen

De beste manier om de locals en het landschap te leren kennen, is door te verblijven in accommodaties die net zo uniek zijn als uzelf. U profiteert van ons lokake netwerk van meer dan twaalfhonderd kleinschalige accommodaties, door ons bezocht en geselecteerd. Deze keuze is gebaseerd op de kwaliteit van het verblijf en de toewijding van uw host.

Stelt u zich eens voor dat u de hele dag op pad bent om vervolgens een bubbelbad te nemen onder een heldere sterrenhemel. Of wat dacht u van een duik in uw eigen zwembad of even luieren in een ligstoel onder de palmbomen? Zo ervaart u Australië in stijl.

Ontdek 8 redenen waarom kleinschalige accommodaties uw vakantie nog leuker maken.

Een aantal van onze zeer comfortabele accommodaties voor stellen

"Wanneer u in Australië aankomt, zou uw eerste overnachting op een plek moeten zijn die u een blijvende herinnering geeft."

Ilona, Reisspecialist

Bekijk de andere type accommodaties

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.