Aus fraser island 4wd nature family see and do active
Aus fraser island 4wd beach family see and do active
Aus fraser island 4wd selfdrive partner see and do adventurous
Au road desert personal page solo cars and route
De ultieme roadtrip met vrienden

De ideale auto voor uw reis door Australië

Australië is hét ideale land voor een roadtrip. U ziet veel van het land en leert het beter kennen. Daarbij geeft het een ultiem gevoel van vrijheid. Of u nu een van de prachtige kustroutes neemt, dwars door het regenwoud rijdt of het rode zand van de outback trotseert, het Australische landschap zal nooit vervelen.

Met welk autotype wilt u reizen?

Selecteer wat bij u past

Een Medium SUV biedt voldoende ruimte voor een reis met meerdere personen met bagage. Bovendien is hij efficiënt in brandstofverbruik. Doordat de auto wat hoger op zijn wielen staat, kunt u gemakkelijk van de verharde weg afwijken en ook een keer voor een gravelroad kiezen.

De huurauto’s die wij voor u boeken, zijn minder dan zes maanden oud, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed onderhouden auto. Geniet van een volledige verzekering, zonder beperkingen. Zo kunt u zorgeloos op pad, zonder te overwegen of u bepaalde routes wel kunt rijden.

Mocht u niet uw hele reis in de auto willen doorbrengen, dan kunt u er ook voor kiezen om een binnenlandse vlucht te nemen. Zo kunt u meer van het land zien, ook wanneer u wat beperkter bent in uw tijd.

aus western australia camper beach outback

Camperreis Australië

Met de camper naar Australië? Dit is ons advies Staat een camperreis door Australië hoog op uw verlanglijst? Dat… lees meer

Aus outback safari car nature partner see and do adventurous

Alles wat u moet weten over autorijden in de Australische Outback

Alleen al wanneer u boven Australië vliegt, ziet u de rode waas van het woestijnzand in de lucht hangen. Een waas… lees meer

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

"Een van mijn favoriete routes gaat door de Flinders Ranges. Hier krijgt u het gevoel in de Outback te rijden, zonder dagen onderweg te hoeven zijn."

Ilona, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.