Au northern territory wayoutback personal landing page solo cars
Travel Essence NT Wayoutback DSC8854
Blog - Australia or New Zealand - #8
Travel Essence NT Wayoutback DSC9001
De ultieme roadtrip met vrienden

De ideale auto voor uw reis door Australië

Australië is hét ideale land voor een roadtrip. U ziet veel van het land en leert het beter kennen. Daarbij geeft het een ultiem gevoel van vrijheid. Of u nu een van de prachtige kustroutes neemt, dwars door het regenwoud rijdt of het rode zand van de outback trotseert, het Australische landschap zal nooit vervelen.

Met welk autotype wilt u reizen?

Selecteer wat bij u past

Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid met een Large SUV. U heeft voldoende ruimte voor uw bagage, zonder in te leveren op comfort. De ideale auto om Australië mee te ontdekken. Door de hogere ligging op de weg, heeft u meer zicht en een mooier uitzicht. Bovendien rijdt u moeiteloos over gravelwegen en door de bush. Het avontuur kan beginnen!

De huurauto’s die wij voor u boeken, zijn minder dan zes maanden oud, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed onderhouden auto. Geniet van een volledige verzekering, zonder beperkingen. Zo kunt u zorgeloos op pad, zonder te hoeven overwegen of u bepaalde routes wel kunt rijden.

Mocht u niet uw hele reis in de auto willen doorbrengen, dan kunt u er ook voor kiezen om een binnenlandse vlucht te nemen. Zo kunt u meer van het land zien, ook wanneer u wat beperkter bent in uw tijd.

aus western australia camper beach outback

Camperreis Australië

Met de camper naar Australië? Dit is ons advies Staat een camperreis door Australië hoog op uw verlanglijst? Dat… lees meer

Aus outback safari car nature partner see and do adventurous

Alles wat u moet weten over autorijden in de Australische Outback

Alleen al wanneer u boven Australië vliegt, ziet u de rode waas van het woestijnzand in de lucht hangen. Een waas… lees meer

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

"De Kimberley leent zich uitstekend voor avontuurlijke roadtrip met een 4WD. Rijd over wegen van rood zand en doorkruis rivieren en zie de meest ongerepte delen van Australië."

Michiel, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.