Au cathay pacific mother son family under5s flights economy
Au cathay pacific meal family adults flights premium ecomony
Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Australië

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Comfort tijdens uw vliegreis naar Australië

‘Sit back, relax and enjoy your flight’. Geniet van een comfortabele vlucht met uw familie. Met stoelen naast elkaar of achter elkaar, net zoals u het graag wilt. We zijn gespecialiseerd in het uitstippelen van routes en stopovers die het beste aansluiten bij uw voorkeuren.

Geniet tijdens de vlucht van de on-board entertainment voorzieningen en catering. Ook aan de kinderen wordt gedacht, met een aangepast menu en films en games voor elke leeftijd. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, raden wij dit aan. Ontspan in een comfortabel hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Hoe lang duurt een vlucht naar Australië?

Het aantal uur dat uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van waar u naartoe vliegt. Naar West-Australië bent u zo’n 22 uur onderweg. Vliegt u naar Sydney, wat aan de oostkust ligt, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat gemiddeld uit twee vlucht van elk 12 uur.


Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Australië ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost iets meer, maar dat is het meer dan waard!"

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.