Kangaroo encounter fitzgerald bay
Au great ocean road discoverpage
Au alice springs dirt road discoverpage detailed culture history
au tanja child kangaroo personal landing page family header
Kangaroo encounter fitzgerald bay
Au great ocean road discoverpage
Au alice springs dirt road discoverpage detailed culture history
au tanja child kangaroo personal landing page family header
Op maat gemaakte familiereizen

Hoeveel tijd heeft u nodig voor een reis door Australië?

Om Australië echt te beleven, is tijd nodig. Zeker als u met kinderen reist, is het fijn om niet te hoeven haasten. We adviseren u om minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te overnachten. Zo kunt u kennismaken met de locals en met hun leefwijze en cultuur. Bovendien voorzien zij u van de beste tips.

Elke plek die u aandoet heeft zo zijn eigen unieke karakter en charme. Ontdek de lokale pareltjes en dompel u onder in de cultuur. Picknick op het strand tot de sterren tevoorschijn komen, sta vroeg op om te zien hoe de kangoeroes in uw tuin rondscharrelen, maak een boottocht en tuur over het water, op zoek naar walvissen. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en te genieten.

Hoe lang u moet uittrekken voor een reis door Australië? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: over hoeveel tijd u beschikt.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

We adviseren u om minimaal drie weken uit te trekken voor uw reis door Australië. Zo kunt u op een ontspannen tempo verschillende regio’s van het land verkennen. In drie weken tijd kunt u bijvoorbeeld het noorden van Queensland aandoen en de kustroute tussen Melbourne en Adelaide rijden.

In korte tijd leert u de diversiteit van het land kennen, met zijn verschillende landschappen en klimaten. Daarnaast heeft u de tijd om te genieten van het contact met uw hosts en om, naast de highlights, ook eens een alternatieve route te kiezen en zelf op ontdekking uit gaan.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Een zomervakantie in Australië

3 weken in Tropisch Noord Queensland

Samen met uw gezin op zoek naar een tropische vakantie in Australië? Eerst verkent u de hoofdstad van New South… lees meer

Ervaar Australische cultuur op lokaal niveau

Ervaar de Australische levensstijl tijdens een 3-weekse vakantie

Beleef samen met uw gezin Australië door de ogen van de locals. Laat u inspireren door deze reis van Melbourne… lees meer

Uw reis brengt u langs de route tussen Melbourne en Adelaide. Het is gevuld met unieke Australische wilde dieren,… lees meer

De ongerepte wildernis van Tasmanie

3 weken op Tasmanie

Zijn u en uw gezin liefhebbers van wilde dieren? Tasmanie is een natuurlijk paradijs met een prachtige variatie… lees meer

"Ik zou aanraden om in ieder geval 3-4 weken voor uw reis uit te trekken. Zo kunt u een goede indruk van een deel van het land krijgen."

Sylvia, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.