In één woord: GEWELDIG!

Familie Zwijnenburg

We willen jullie enorm bedanken voor de prachtige reis die jullie voor ons samengesteld hebben. In één woord: GEWELDIG!!! Wat hebben wij als gezin enorm genoten, want alles klopte gewoon. Doordat jullie alles uitgezocht en geboekt hadden gingen we ook ‘blanco’ de reis in. We hadden van te voren zelfs de accommodaties en excursies niet gegoogeld.

We pakten steeds onze reisbescheiden erbij en gingen kijken waar we de komende dagen verwacht werden. HEERLIJK dat dit allemaal zo duidelijk beschreven stond. Zo was het steeds weer een verrassing waar we terecht kwamen en wat we gingen doen. De reisleider van de Eco Safari die we deden zal wel gelachen hebben, want we wisten bijvoorbeeld niet dat we die dag gingen kanoën.

Arkaroo Rock Flinders Range
Rock art bij Arkaroo Rock
Flinders Ranges
De prachtige Flinders Ranges

Blue Mountains

Wat was het geweldig om met de Blue Mountains tour na afloop naar de dierentuin te gaan en een persoonlijke rondleiding te krijgen. Toen we bij de koala’s en kangoeroes kwamen, was het precies voedertijd. Geweldig!!

AUS NSW Blue Mountains Zwijnenburg
De Blue Mountains: wauw!
De Yellowfoots tale kangaroo
We hebben zelfs een Yellowfoots tale kangoeroe gespot!

Onder de indruk

Ondanks dat we maar klein stukje van Australië hebben gezien, vinden we toch dat we een heel divers beeld van het land hebben gekregen. Steeds weer waren we onder de indruk van prachtige natuur.

Als we ooit nog eens naar Australië zouden willen, dan komen we zeker weer eerst bij jullie langs.

Rawnley Park Station Rawnleys Bluff
Bij Rawnleys Bluff
Het prachtige Rainbow Beach in Queensland
Het altijd ontspannen Rainbow Beach

Accommodaties

Wat een prachtige overnachtingslocaties hadden we ook! Steeds weer, de een wat luxer dan de ander. De huisjes in Noosa en Johanna sprongen er echt uit! Wat een prachtig uitzicht hadden we vanaf het balkon van onze lodge in Johanna.

De eerste avond kwamen we pas rond 21.00 uur aan, we hadden een prachtige rit over de Great Ocean Road achter de rug en hadden gelijk de mooiste Sunset die we ooit gezien hebben!! Wat fijn dat juist dit huisje zo’n late inchecktijd had. Dit kwam voor ons perfect uit, omdat onze tijd in Melbourne toch een klein beetje te kort bleek en we de ochtend nog doorgebracht hebben in Queen Victoria Market.

AUS QLD Coral Beach Resort Noosaville Zwijnenburg
Onze heerlijke accommodatie in Noosa
AUS VIC Sunset boomerang Johanna Zwijnenburg
Een oogverblindende zonsondergang

Fraser Island

We zijn meegegaan in de flow van de reis en hebben echt een heerlijke tijd met elkaar gehad en genoten van prachtige Australië. Ook waren we erg blij dat jullie al verschillende tours geboekt hadden, waar de 2 daagse tour op Fraser Island er echt met kop en schouders bovenuit stak. Geweldige dagen gehad, ondanks dat het toen precies twee dagen regende.

AUS QLD Fraser Island Champagne pools Zwijnenburg
Fraser Island: spectaculair ondanks de regen
AUS QLD Fraser Island bush Zwijnenburg small
Ook de bush op Fraser Island is prachtig!

Als we ooit nog eens naar Australië zouden willen, dan komen we zeker weer eerst bij jullie langs. Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen en voorbereiding.

Langs de Great Ocean Road liggen de mooiste plekjes
Langs de Great Ocean Road kom je de mooiste plekjes tegen
Surfen bij Apollo Bay
Heerlijk gesurft bij Apollo Bay

Meer reisverhalen

Groter kon mijn verbazing niet zijn toen ik ongeveer een jaar geleden een voicemail bericht afluisterde waarin… lees meer

Onze reis in Australië begon in Sydney met een fietstour door de stad. Dit is echt een fijne manier om de leuke… lees meer