Au fraser island hike nature friends see and do adventurous
Au fraser island hike beach friends see and do adventurous
Au fraser island hike lunch friends see and do adventurous

Wandelen over de duinen van Fraser Island

Fraser Island is het grootste zandeiland ter wereld. Het strekt zich uit langs de kust van Queensland. Dit ruige eiland kent uitgestrekte stranden, torenhoge dennenbomen en heeft meer dan honderd zoetwatermeren. Fraser Island heeft vele panoramische uitzichtpunten en is een waar paradijs voor avonturiers.

Paradijselijk eiland K’gari

Fraser Island is de enige plek ter wereld waar hoge regenwouden op de zandduinen groeien. De inheemse bevolking van de regio, de Butchulla Aboriginals, noemde het eiland K'gari wat ‘paradijs’ betekent. Vier dagen en drie nachten lang verkent u, samen met een lokale gids, de Fraser Islands Great Walk Track.

Zoetwatermeren, regenwoud en dennenbomen

De verschillende wandelingen nemen u mee langs allerlei hoogtepunten, zoals de Valley of Giants, Lake Garawongera en de Pile Valley. U wandelt gezamenlijk door een gevarieerd landschap, met zoetwatermeren, regenwoud en torenhoge dennenbomen. Een unieke ervaring in een spectaculair deel van de wereld.

Overnachting

U overnacht in een accommodatie gelegen in het bos boven Kingfisher Bay, waar u uitzicht heeft over het water. Laat u ‘s avonds verwennen met een verse lokale maaltijd en geniet van een potje kaarten op het terras.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.