Een luxe hotel op de Mornington Peninsula

Stijl en klasse

Neem een verfrissende duik in het infinity zwembad en ga ‘s avonds gezellig naar de cocktailbar. Het hotel doet er alles aan om u een ontspannend verblijf te bezorgen. Zo kunt u zelfs een spa behandeling op uw eigen kamer boeken!

Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de elf hectare grote wijngaard bij het hotel. Proef hier de lokale chardonnay of pinot noir terwijl u geniet van het uitzicht op de glooiende heuvels. Uw kamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een eigen terras.

Wijnproeverijen en golfbanen

Op dit schiereiland vindt u meer dan 50 prachtige wijnhuizen die u het hele jaar door kunt bezoeken. Ook vindt u in de omgeving vele top restaurants waar verse, lokale specialiteiten worden geserveerd.

Zin om een balletje te slaan? Dan heeft u keuze uit maar liefst 20 golfbanen, waarvan er drie in de top 10 van Australië staan.

Spectaculaire landschappen

Het schiereiland wordt omlijst door twee spectaculaire kustlijnen. Bezoek de brede stranden, natuurlijke warmwaterbronnen en nationale parken voor een perfecte mix aan activiteiten en landschappen.

Meer luxe accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.