Aus flinders range villa nature view partner stays very comfortable
Aus flinders range villa bedroom livingroom partner stays very comfortable

Een eco-villa in de Flinders Ranges

De Flinders Ranges liggen in Zuid-Australië, op ongeveer vijf uur rijden van Adelaide. De Ranges is een geologisch wonder van meer dan 400 kilometer lang. U kunt dit ruige gebied, vol dieprode rotskloven, verlaten vlakten en oude rotsformaties bewonderen tijdens een verblijft in een eco-villa.

Eco-Villa

Verblijf in een eco-villa van eigenaren Tony en Julieanne. Naast deze accommodatie runnen zij een schapenboerderij met 2.000 schapen. Het huis waar u verblijft bevindt zich op vijf minuten afstand van de receptie, waardoor u voldoende privacy heeft.

Profiteer van uw privé zwembad, steek aan het eind van de dag de barbecue aan en geniet van de Aussie lifestyle. Basisproducten voor uw maaltijden kunt u kopen in de winkel op het terrein, waar u ook een restaurant vindt.

Wilpena Pound

Bekijk Wilpena Pound, een natuurlijk amfitheater, van bovenaf tijdens een spectaculaire rondvlucht. Ga met een gids op pad in een 4WD en ontdek de omgeving. Maak een wandeling en spot een overvloed aan wilde dieren. Of wandel over een deel van de Heysen Trail, de langste wandelroute van Australië.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.