Aus julatten cottage outside view partner stays very comfortable
Aus julatten cottage nature view partner stays very comfortable
Aus julatten cottage bedroom view partner stays very comfortable
Aus julatten cottage bedroom partner stays very comfortable

Een eco-lodge nabij Port Douglas

Dit verscholen landgoed bestaat ligt op dertig minuten rijden van Port Douglas. Het bestaat uit hoge eucalyptusbossen, open graslanden en een zoetwaterkreek met bronwater. Dit toevluchtsoord heeft uitzicht op Mount Lewis en is de perfecte accommodatie om te genieten van bezienswaardigheden als het Great Barrier Reef.

Tropisch paradijs

Uw gastheren, Glenn en Wendy, heten u van harte welkom in hun tropische paradijs. U kunt verschillende dagtrips naar het Great Barrier Reef, Daintree National Parc of Mossman Gorge ondernemen. U zult merken dat u eigenlijk net zo lief op het landgoed blijft. U kunt hier heerlijk wandelen of wallabies, pademelons en vogelbekdieren spotten of zwemmen in de zoetwaterkreek.

Lokale producten

U verblijft in een eigen cottage met een woonkamer en een slaapkamer. Ook is er een buitenkeuken met barbecue. De perfecte plek om samen te koken en lokale producten zoals wilde barramundi, verse garnalen en oesters te proberen. Het is ook mogelijk om via TravelEssence vooraf een diner bij te boeken.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.