De Outback van Cairns

Deze accommodatie in de Outback van Cairns, is een geweldig voorbeeld van de eco-duurzame levensstijl van de toekomst. Het landgoed ligt op 1345 hectare en is volledig off-grid met een eigen zonne-energiesysteem en eigen watervoorziening. Ironbark House bevindt zich aan de rand van de Atherton Tablelands, in het landbouw district Dimbulah.

Verblijf op een echte Australische boerderij

Rachel en Kevin, uw hosts, nemen u graag mee op pad om het terrein en hun dieren te laten zien. Het huis waar u verblijft heeft een eigen ensuite badkamer, een woonkamer en een keuken. Vanaf de veranda heeft u uitzicht over de uitgestrekte Outback.

Rots wallabie kolonie

Hier kunt u meer dan honderd verschillende vogelsoorten spotten. Ook woont er een kolonie rots wallabies. Verken de verschillende paden door de natuur. Dit kan per 4WD, te paard, met de mountainbike of wandelend natuurlijk. U kunt ook een klim maken naar de top van Ironbark Hill, voor een verbluffend 360 ​​graden uitzicht.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.