Aus rockhampton farm stay nature view partner stays very comfortable

Authentieke boerderij in Queensland

Aan de oevers van Hedlow Creek, dertig minuten rijden vanaf Rockhampton, ligt de boerderij van Annika en Ryan. De boerderij is al vijf generatie in de familie. Dit authentieke buitenverblijf is ideaal als u het binnenland van Queensland wilt ervaren.

Farmtour

Ga bushwalking of voer de dieren op het terrein. Koel af met een duik in de creek, geniet met uw gezin van een kanotocht of beproef uw geluk met vissen. Verwen uzelf met een kampvuur en een barbecue en proost op de vakantie! Deze oase heeft een rijke familiegeschiedenis en is verborgen voor het grote publiek.

Veehouderij

Om meer te weten te komen over de werking van een Australische veehouderij kunt u een rondleiding over het landgoed krijgen. U leert over de geschiedenis van de boerderij en over het veeteelt programma. Maak kennis met het schattige kleinvee of aai ossen van meer dan 1000 kilo.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.