Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Thala Beach  Coastline Header

Ontdek Australië

Er is ontzettend veel te beleven in Australië. Een ontmoeting met koala’s en kangoeroes. Een kayakexcursie door het regenwoud. Een wandeltocht door de woestijn. Een selfie bij de Harbour Bridge. Een dagje zonnebaden op een verlaten bountystrand. Australië is een van de meest veelzijdige reisbestemmingen met natuur, bruisende steden en een bijzondere mix van Britse en Aboriginal cultuur.

De 500 nationale parken van Australië

Als u aan Australië denkt, wat ziet u dan voor u? Een jeep die u over een modderig zandpad door het dichte regenwoud rijdt? Een eindeloos lange weg door een rotswoestijn die helemaal doorloopt tot die knalrode, ondergaande zon? De schitterende natuur is zonder twijfel de grootste troef voor bezoekers en de grootste trots van de bevolking. Er zijn maar liefst 500 nationale parken waar u te voet, te fiets, te paard of vanaf het water de Australische natuur ervaart.

De mooiste routes door Australië

Een autorondreis door Australië is dé manier om meerdere nationale parken en steden te ontdekken. Want als er één land kan wedijveren met de Verenigde Staten om de titel ‘beste roadtripbestemming ter wereld’ dan is het Australië. Volg een slingerende kustroute langs glooiende wijngaarden en spectaculaire rotskusten. Huur een 4x4-auto en maak een ruige off-road tocht door het regenwoud. Laat u inspireren door een paar van onze favoriete bekende routes door Australië. Wij helpen u graag met het samenstellen úw ideale route door Australië.

Steden in Australië

Meer dan 90% van het land bestaat uit natuurgebieden waar nauwelijks mensen wonen. Het grootste deel van de ruim 23 miljoen Aussies woont in de grootste 5 steden, die allemaal aan zee liggen en elk (veel) meer dan 1 miljoen inwoners tellen: Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth en Adelaide. Lees verder op onze pagina over de grootste steden van Australië voor meer informatie over hun sfeer en bezienswaardigheden.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief