Reizen door Australië met vrienden

Ruime en bijzondere accommodaties. Relaxed reistempo. Gezellig met elkaar.

Maak samen met een ander koppel een Australische droomreis, bezoek met uw gezin een familielid of reis met uw vrienden per auto door de beste roadtripbestemming ter wereld. Door het rustige reistempo heeft iedereen genoeg tijd om de mooie locaties te ontdekken. Australië is een goede bestemming voor een rondreis met een groep. Om u een idee te geven van een groepsreis naar Australië hebben wij een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

“Met TravelEssence weet je zeker dat je op de juiste 'insiders'-stekjes terechtkomt en dat alles tiptop geregeld is” - lees het reisverslag van Monique en Jeannette

Samen met vrienden naar Australië? Volledig naar uw wensen samengesteld

Van een fietstocht door Sydney tot een wijnproeverij in Mornington Peninsula. Een bezoek van kangoeroes terwijl u op de veranda van uw cottage zit, een verblijf in een vakantiehuis op loopafstand van de witte zandstranden of een wakker worden in een boomhut midden in het regenwoud. Een roadtrip langs de oostkust en een helikoptervlucht boven het Great Barrier Reef. Laten we ook de rode rotsformaties van de Outback en de kunst van de Aboriginals niet vergeten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden. Wij gaan namelijk graag met u rondom de tafel zitten, zodat wij met onze lokale kennis en uw wensen een reis kunnen samenstellen. Van vluchten en autohuur tot accommodaties en activiteiten. U maakt een reis die u de vele contrasten van Australië laat zien.

Voorbeelden en inspiratie