Aus 1770 local nature tour family see and do easy going
Aus 1770 local kayak tour family see and do easy going
Aus 1770 local beach tour family see and do easy going

Ontdek het idyllische plaatsje Seventeen Seventy

Gelegen in de regio Gladstone, ongeveer 6 uur rijden ten noorden van Brisbane, ligt Seventeen Seventy. Een kleine, relaxte kustplaats waar u moet zoeken naar stoplichten. Seventeen Seventy ligt op het puntje van een schiereiland langs de kustlijn van Queensland en wordt omgeven door rivieren, nationale parken en regenwouden.

Deze regio heeft de meest noordelijke surfstranden van de oostkust van Australië. Baaien met fantastische uitzichten op de Stille Oceaan. Oorspronkelijk heette dit stadje Round Hill, maar werd in 1970 omgedoopt tot Seventeen Seventy om de stranding van Captain Cook voor de kust van het plaatsje te herdenken.

Verken met gids Arty de omgeving tijdens een unieke dagtour. Zo krijgt u een rondleiding door Agnes Waters en 1770. Arty is heel flexibel en past de indeling van de dag aan op uw wensen. Ideaal voor gezinnen met kinderen dus! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om Deepwater National Park en Eurimbula National Park te bezoeken. Ook is het mogelijk om verschillende activiteiten uit te proberen. Ga bijvoorbeeld vissen of laat de kinderen golfsurfen. Ontdek de lokale flora en fauna tijdens een bushwalk. Ga samen stand-up peddelen of kajakken op zee en krijg een glimps van het kleurrijke onderwaterleven.

Meer actieve activiteiten

Australië met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.