Aus sydney local tour nature family see and do active
Aus sydney local tour snorkeling family see and do active
Aus sydney local tour hidden treasures family see and do active

Ontdek de verborgen schatten van Sydney

Ontdek de betovering van Sydney tijdens een exclusieve privé tour door Sydney. Maak kennis met alle prachtige bezienswaardigheden en geluiden waaruit deze grote stad bestaat. Deze indrukwekkende stad kent vele highlights, activiteiten en bezienswaardigheden.

Maak kennis met de cultuur van Sydney. Leer over de omgeving terwijl u het natuurlijke erfgoed bewondert. U kunt ook specifiek zijn over wat u tijdens de reis niet wilt missen. In uw eigen tempo, begeleid door een ervaren lokale gids, wordt de reisroute afgestemd op de behoeften van u en uw familie.

Bezoek de stranden en nationale parken en neem deel aan activiteiten zoals snorkelen, kajakken, stand up paddling, surfen of het maken van een boswandeling. Wandel langs de kust en neem een verfrissende duik in zee. De keus is aan u. Wilt u de dag goed afsluiten? Sydney heeft vele culinaire restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk familiediner.

Meer actieve activiteiten

Australië met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.