Aus darwin canoe nature partner see and do adventurous
Aus darwin campfire nature partner see and do adventurous
Aus darwin nature kayaks view partner see and do adventurous
Auz gecko canoeing 3 family adventure

Kanoën en slapen onder de sterrenhemel in een traditionele 'swag'.

Ontdek de geheimen van het hoge noorden van Australië met de kano. Gedurende drie dagen verkent u 50 kilometer tijdloos landschap langs de Katherine River. Deze plaats ligt 320 kilometer ten zuidoosten van Darwin en barst van de kloven, mistige watervallen, warmwaterbronnen en oude cultuur.

De tour brengt u naar het Nitmiluk National Park, een van de mooiste natuurgebieden van Australië. Heeft u of hebben de kinderen geen ervaring met kajakken of kanoën? Geen zorgen, u wordt begeleid door lokale en ervaren gidsen. U kunt ook kiezen voor een kano voor 2 personen, zodat u deze met uw zoon of dochter kunt delen.

Op dag één brengt een 4WD u naar Katherine River en ontmoet uw reisgezelschap. Bij de Katherine River stapt u in uw kano. Geniet met het gezin van een exclusieve picknick op een afgelegen plek, ga samen zwemmen in natuurlijke waterbaden en spot onderweg wilde dieren. Aan het eind van de middag verzamelt u bij het kamp waar u zult overnachten.

Breng uw avond door bij het kampvuur en geniet samen van de sterrenhemel en de elkaars kampvuurverhalen. De volgende ochtend gaat u de rivier op voor nog een dag van verkenning. Eindig uw dag bij het kamp, waar in een zogeheten ‘swag’ langs de rivier slaapt Een echte Aussie-ervaring. En op de derde dag ontdekt u de omgeving van de Katherine River.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.