Nz cathay pacific two ladies friends flights premium economy
Nz cathay pacific meal friends flights premium economy
Singapore airlines premium economy entertainment
Nz cathay pacific two ladies friends flights premium economy
Nz cathay pacific meal friends flights premium economy
Singapore airlines premium economy entertainment
Zorgeloos op reis

Een comfortabele vlucht naar Australië

Wat zijn de beste reistijden, luchtvaartmaatschappijen en overstap locaties? Met een goede voorbereiding, gaat u zorgeloos op reis. Maak de vlucht een onderdeel van het avontuur. Want u wilt u natuurlijk van begin tot eind maximaal kunnen genieten.

Premium Economy Class

Voor een klein extra bedrag, vliegt u Premium Economy Class en geniet u van extra been ruimte tijdens uw vlucht. Op een langere vlucht kan het heel fijn zijn om wat meer bewegingsvrijheid te hebben. Kies uw eigen zitplaatsen uit, zodat u zit waar u zich het prettigst bij voelt.

Service

In Premium Economy Class geniet u van prettige service, een uitgebalanceerd menu, een comfortabele stoel, films en entertainment. U arriveert u op uw bestemming voor u het in de gaten heeft!

Tussenstop

U kunt er ook voor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Capture stunning views over Australia's vast landscape
Stopover in bustling Hong Kong

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij u en uw partner. Geeft u voorkeur aan een nachtvlucht of vliegt u liever overdag? Wilt u een langere tussenstop maken om een nieuwe stad te ontdekken en uw reis wat op te breken? De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor u en uw partner ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisspecialisten altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in Premium Economy Class stapt. Voor u het weet landt u op uw bestemming aan de andere kant van de wereld.

Hoe lang duurt de vlucht?

Het lang uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van uw bestemming. Naar Perth, aan de westkust, bent u minstens 22 uur onderweg. Ligt uw bestemming aan de oostkust, bij steden als Sydney, Melbourne of Brisbane, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat normaal gesproken uit twee vluchten met één overstap.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een overstap

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan een populaire stad als Dubai of het groene Singapore, waar u ook heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan het strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Onderbreek uw vlucht en geniet van een pauze

Tussenstops: reizen van Nederland naar Australië

Een romantische ontsnapping op een tropisch eiland in Fiji of de Cook Eilanden? Uw zintuigen prikkelen in het… lees meer

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

"Kies er zo mogelijk voor om Premium Economy te vliegen; de extra beenruimte, de aparte ruimte in het vliegtuig en grotere stoelen zijn het geld meer dan waard."

Sylvia, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.