SGR
ANVR
030 - 272 5335
www.travelessence.nl
Rondreizen Nieuw Zeeland

Rondreizen Nieuw Zeeland

Tijdens uw reis door Nieuw Zeeland kunt u genieten van een rustig reistempo. U verblijft in unieke, kleinschalige accommodaties midden in het natuur omgeven met ruimte, rust en mooie uitzichten.

Hieronder kunt u ideeën vinden om alvast inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor uw Nieuw Zeeland-rondreis. Wat u zult vinden in deze reisvoorbeelden is een rustig reistempo met meestal twee tot vier nachten per locatie en reisafstanden van twee tot vier uur rijden, zodat ook uw rijdagen plezierig zijn. Ook vindt u een ruim aanbod van bijzondere, kleine en gezellige accommodaties met vriendelijke gastheren en -vrouwen die graag hun kennis van de streek met u delen.

Elke rondreis naar Nieuw Zeeland wordt voor u persoonlijk georganiseerd, afgestemd op uw wensen, uw budget en uw gewenste niveau van comfort.

Gebruikt u deze voorbeelden vooral als inspiratiebron en dan nodigen wij u graag uit om uw wensen met ons te bespreken, zodat wij voor u en samen met u, uw ideale reis kunnen samenstellen.

Voorbeeld rondreizen in Nieuw Zeeland

Informatie aanvragen Maak gebruik van onze kennis. Klik hier Presentatie dagen Bezoek onze gratis presentaties. Klik hier Nieuwsbrief
inschrijven
Het laatste nieuws in uw inbox. Klik hier
De accommodaties waren fantastisch en we hebben genoten van de diversiteit hierin. Job en Jetske